Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Rakas ruotsalainen ruokapäiväkirja

Tänä viikonloppuna olen taas kerran herkutellut ja pelkästään hyvällä omallatunnolla:


Perjantaina vietimme ystäväni kanssa afterworkia pienessä, perinteiseen ruotsalaiseen ruokaan erikoistuneessa ravintolassa nimeltä Smaka. Smakan 36 kruunun AW-buffetista löytyi muun muassa lihapullia, mätirullia, silliä sekä västerbottenjuustoa. Ihanan ruotsalaista ja tosi hyvää!


Tänään opin kuinka ruusunmarjakeittoa kuuluu kuulemma oikeaoppisesti täällä Ruotsissa syödä – lämpimänä, vaniljajäätelön ja mandelbiskvier-keksien kanssa. Mumsfilibabba!



Ja koska Göteborg kerran on satamakaupunki ja Feskekörka on olemassa, täytyy siitä ottaa täällä 
kaikki ilo irti. Eilen vietimmekin koti-iltaa ja herkuttelimme simpukoilla, 
kaviaari-toasteilla ja kuplivalla. Luksusta!

2 kommenttia:

  1. Hei! Tosi kiva blogi sinulla: )
    Tarkoittaako tuo ilmaus "mumsfilibabba" jotakin?: )

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Iida! Mumsfilibabba on hauska sana, joka tarkoittaa hyvänmakuista – vähän niin kuin jotain, mikä on "tosi nam" :D

    VastaaPoista